21-feb-2009; bio och sportlov

hejhej allihopa!

igår slutade vi skolan för sportlovet! :) det ska va så jävla skönt att vara i åre där jag och min familj och en del av min släkt ska tillbringa veckan med att åka skidor. dessutom ska jag ta lektioner i snowboard vilket jag började med förra året . jag och min kusse ska gå i en fortsättningsgrupp tsm. x) aja,, idag va jag på bio med min bror, vi såg I taket lyser stjärnorna XD den va bra men sorglig, fasst inte så att man grät, men va lite ledsen och tänbkte på hur dumt av henne det var att göra så! aja,, nu har jag inget mer att skriva :S kommer inte kunna skriva under lovet för det finns inget internet där uppe (tror jag), och dessutom kommer jag inte ha tid...så syns efter lovet!


puss och ha ett underbart sportlov!

f-låt :*

heej alla!

f-låt att jag inte skrivit på länge. jag har väl inte riktigt haft tid,,,
igår hade jag och ebba en överraskningsfest för mathilda som fyllde 13 i tisdags. vi bjöd några killar och några tjejer i klassen och några i femman som mathilda känner :) det var jätterooligt xD först var det väldigt stressigt, för jag och ebba hade väldigt mycket mat att göra..men sen blev det roligt :D vi började kolla på en film, det va typ en slags skräckfilm, men det va inte som "saw" t ex.
 Men efter typ 40 min så blev en tjej jätterädd, så då stängde vi av, men det gjorde inte jättemycket,,,vi såg faktiskt klart den i skolan idag :) sen satte vi på "superhero movie", den va rolig, men vi såg inte klart den heller för alla ville köra "ryska posten", det va asroligt!! x) juste den första filmen vi såg hette "instängd".
juste, mathilda som vi hade festen för blev asrädd när alla hoppade fram och sa grattis :D  men sen blev hon jäätteglad över att vi hade fixat festen.

puss och kram

14-feb-2009; alla hjärtans dag <3

hejhej alla!

idag e det alla hjärtans dag. det brukar inte vi "fira" i min familj, men jag tänkte överraska mina föräldrar, så igår köpte jag en alladinask, med chokladhjärtan, och imorse så gjorde jag frukost på sängen till mamma och pappa,,,,<3 dom blev jätteglada. 
imorn ska jag te stinsen med alice, och då tänkte jag klippa mej. aja,, ikväll ska vi (min familj, och jag) te nåra kompisar och fira nyår (?), ni kanske undrar va jag menar, men det e så att vi har firat nyår med dom så länge jag kan minnas, men just det här nyåret så skulle dom te "costa rica", det ligger i typ centralamerika,,, iaf, tillbaka till ämnet...därför ska vi liksom fira nyår idag med dom istället :) det ska bli jääätte roligt, hoppas jag iaf!

hej dåå, glaad alla hjärtans dag allihopa! <333333 

13-feb-2009; kollar sunes sommar

heej<3

har inget att göra. kollar därför på sunes sommar. x) den e lite rolliigt :P
aja, igår kom mamma hem från kina, och jag fick lite saker :D blev jätteglad!   det va två par convers, ett par lila, vanliga och ett par röda låga skor. och så fick jag osso en jättefin tröja som va en långärmad, svartgrå med luva och så va det lite saker där fram.

8-feb-2009 kl. 14.09; vann/förlorade

heej igen,,, :D

jag glömde att fota efter matcherna,,men men. nu ska ni iaf få reda på resultaten;
(trummor; domdomdomdomdomdom) matchen på lördaagen spelade vi jääätte bra,,men vi.......VAAANN!! x)
matchen på söndagen, som jag missade första "kvarten" av gick sämre :S vi förlorade, och det kan man förstå för laget spelade ganska dåligt, och det var ingen bra stämmning på bänken :( aja, vill iaf säga att en tjej spelade jätte bra på söndagen iaf och det va patricia :) jag vill utnämna patricia till matchens spelare x)


heej från mej XD 

07-feb-2009 kl. 11.39; fullpackad helg, elr vad??

heeej alla människor :D

den här helgen kommer att vara ganska fullpackad för mej...fasst idag ska jag i och för sej ta det ganska lungt, men imorn, söndag, ska jag va borta nästan heela dagen,,idag har jag bara en basketmatch, men imorn så ska jag först dansa, kl 10.55, men vi måste åka typ vid 10.30. sen direkt efter det ska jag åka och spela en till basketmatch som börjar kl. 12.00, men jag kommer missa första kvarten kanske, och sen så ska jag sova hos ebba,,elr så ska hon sova här :D (asså vi e lediga på måndag, för då e det studiedag för alla komunala skolor i sollentuna:))
kanske tar nåra bilder efter matchen som jag kan ladda upp på bloggen, men får se om jag kommer ihåg :P


heej då, vi ses snart igen :D

05-feb-2009 kl 17.52

heej igen<3 sitter och tråkar som vanligt, men det vill ni väl säkert inte höra om.

ska berätta lite om min dag:

jag vaknade vid 06.50 för att gå upp. åt lite frukost och gjorde mej iordning,,som vanligt. sedan gick jag te mathilda och vi gick till skollan tsm. första lektionen så hade vi......aja, under dan har vi iaf haft; matte, engelska, människokroppen, idrott,,,,typ så va det x)

eft skolan gick jag och ebba hem te mathilda och där stannade jag till 17.20 :D nu,,en 40 minuter senare, sitter jag här vid datorn,,,som vanligt,,,och e superhungrig.. :/

aja, hej då allihopa :P 

omogen??

hahahhaha, ojdå, råkade publicera:D

Ta fram din mobil och bläddra igenom din inkorg. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i smset. gör likadant på varje fråga.

1. vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dej?
mm det vet jag
2. vad säger du alltid till din bästa kompis?
tja vad gör du
3. vad är det första du säger när din kompis blir båkörd av en buss?
jag vet<3
4. vilket sms blev du mest berörd av?
det är nu 2 dagar kvar på din nuvarabde prisplan, sedan ringer du med comviq kontant.
5. vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
men du har ju mathilda.
6. vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
ah
7. vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
ring 112 dt mitt hem nr x)
8. vad vill du höra mest av allt?
J
9. vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Kolla barnens miner:P
10. din romantiska replik
Jag e på toa ska göra saker
11. vad skulle du säga om du blev bestulen?
ne
jag hittade den på juls.blogg.se :)

nu avslöjas min stooooora(????) hemlighet,,hahaha

okej, nu smäller det........jag...har...fäärgat....håååååååreet!!!!XD
hahahhaha visst va det spännande(?)!!!!
aja, nu kommer lite bilder,,,vänta lite bara:P

här kommer dom:


innan toningen


efter toningen




fett fula bilder, men ändå:)

Hej det här är Jennys kompis Ebba!

Tjena tjena mittbena!! :D Jag är jennys kompis ebba (ebbaman). Nu är vvi hemma hos Mathilda<3 vi har ätit jätte gott mellanmål! nu tittar vi på nickelodeon med hennes lillebror :P. Aja det var lite information om oss och vad vi gör.                                                                                                                        Kram kram skumbanan <3

hemlis ;P

heejheej allihopa!

jag skulle bara säga att jag har en hemlighet för alla, som jag ska berätta imorn här på bloggen...så läs då!<3 kommer nog ladda in nåra bilder osso så att ni får se :D
ni kommer förstå allt imorn, och det e inte såå spännande egentligen men kan inte skriva här förrän imorn, för klassen ska se det först :P men förvänta er inte för mycket :P

aja :D ska åka skridskor med mamma nu så måste gåå nu :( :( :( :(


heej då sötisar :()

RSS 2.0